maanantai 4. tammikuuta 2021

Kuinka vuoden 2020 tavoitteet täyttyivät?

1. Panostaa omaa hyvinvointiin. 4/10

Päivätyöhön siirtyminen auttoi yöunien parantamisessa ja muutenkin yleisessä arjessa jaksamisessa. Liikunta oli alkuvuodesta todella hyvää, mutta uudelle harrastukselle tuli stoppi, kun korona iski. Silloin tuli myös jonkinlainen 'lamaantuminen' ja loppuvuodesta liikunta ei ollut enää niin loistavaa. Itselläni liikkuminen myös selvästi auttaa terveellisen ruokavalion ylläpidossa. Tuli siis syötyä liikaa noutoruokaa ja pikaruokaa. Omaan hyvinvointiin panostaminen on tälle vuodelle suurin tavoite.

2. Sijoittaa osakkeisiin/rahastoihin. 0/10

Avasin tilin Nordnettiin, mutta en sinne yhtään euroa siirtänyt. Korona ja sen tuomat epävakaudet jännittivät liikaakiin, vaikka nyt onkin hyvä sanoa että olisi kannattanut keväällä aloittaa.

3. Lisätä varallisuutta vähintään 10 000 eurolla. 10/10

Nettovarallisuuteni lisääntyi vuonna 2020 15 986,35 eurolla eli tavoite täyttyi enemmän kuin loistavasti.

4. Lukea tai kuunnella äänikirjana vähintään 25 kirjaa vuoden aikana. 10/10

Luin 10 kirjaa ja kuuntelin 23 äänikirjaa. Loistavasti meni myös tämän suhteen. Lukeminen ja äänikirjojen kuuntelu on itselleni kyllä loistava tapa rentoutua.

5. Seurata ruokakustannuksia ja pitää ne järkevällä tasolla. 4/10

En seurannut kustannuksia kuin hyvin löyhästi, silti ne aika järkevällä tasolla pysyivät.

Vuosi 2020 oli erikoinen, omassa elämässäni tapahtui mukavia asioita. Oman parisuhteen arvostus nousi todella korkealle tasolle. Vuodelle 2021 toivon kuitenkin vähemmän maailmanlaajuisia mullistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti