sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Miten vuoden 2019 tavoitteet täyttyivät?

Vuosi vaihtuu ja ennen kuin asetetaan tavoitteet vuodelle 2020 on hyvä käydä läpi miten tämän vuoden tavoitteet toteutuivat.

1. Panostaa omaan hyvinvointiin. 2/10

Pettyneenä itseeni joudun myöntämään, ettei tänä vuonna tullut juurikaan panostettua omaan hyvinvointiin. Ei tullut laihduttua, mikä oli minulle iso tavoite. Annan itselleni kuitenkin anteeksi, sillä vuosi oli rankka muuton ja työpaikan vaihtojen vuoksi.


2. Ostaa ensimmäinen oma koti. 10/10

Ostimme kodin keväällä ja muutimme tähän asumaan vappuna. Kotimme on aivan ihana ja taloudellisesti fiksu ratkaisu.

3. Nauttia työnteosta mielekkäässä työpaikassa ja suunnitella työelämän jatkoa. 8/10

3-vuorotyö vei voimia, mutta sain tehdä ihanaa työtä ihanien työkavereiden kanssa. Vakityöhön ja päivätyöhön on hyvä päättää tämä vuosi.

4. Sijoittaa osakkeisiin ja/tai rahastoihin. 0/10
En sijoittanut, en edes opiskellut aiheesta lisää. Tämä on seuraaville vuosille iso tavoite. Avasin jo Nordnettiin tilin, yhtään rahaa en sinne ole siirtänyt. 


5. Vuoden kuluttua varallisuuteni on kasvanut vähintään 10 000 eurolla. 10/10

Varallisuus nousi yhteensä 13888,44€, oman kodin osto ja vuokran sijasta lainan lyhentäminen on nopeuttanut varallisuuden kertymistä.

2 kommenttia:

  1. Näin hoitoalan työntekijänä itse kanssa pitäis panostaa enemmän hyvinvointiin. Kolmivuorotyö vie kyllä kaikki voimat ja halut tehdä yhtään mitään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vie, olo oli kuin ikuisessa krapulassa. Sen takia teinkin päätöksen hakeutua päivätyöhön vaikka tulot sen myötä laskevat. Hoitoala alkoi hetki hetkeltä tuntua epämiellyttävämmältä, joten toivottavasti tätä alaa jaksaa paremmin nyt paremmilla työajoilla.

      Poista