maanantai 13. helmikuuta 2017

Matkan kulut

Lontoosta palattu ja arki alkanut taas vauhdilla. Tässä olen jo ehtinyt allekirjoittaa työsopimuksen kesäksi, pääsin kesäksi mielenkiintoiseen ja omaa koulutusta vastaavaan työhön. Odotan tätä innolla. Palkkani ei muuttunut mihinkään tässä työpaikan vaihdoksessa. Syksyn suunnitelmat ovat toki vielä täysin auki.

Lennot Helsingistä Heathrowlle ja 4 yötä hotellissa aamupaloineen maksoi yhdeltä hengeltä 330€. Vaihdoimme 400 eurolla puntia ja tällä summalla maksoimme syömiset, juotavat ja muutamat yhteiset ostokset. Yhteisiin ostoksiin kuului lehtiä, tuliaisiksi elintarvikkeita ja pari astiaa.

Shoppailimme todella vähän, enenmmänkin nautimme kaupungin tunnelmasta ja kiertelimme markkinoita ja söimme maukasta street foodia. Perinteisiä nähtävyyksiä emme käyneet katsomassa, ne kun olemme kumpikin jo aikaisemmin nähneet. Kävimme katsomassa kaksi musikaalia, minun osuuteni näistä lipuista oli 94€. Metrolla kulkemiseen käytin noin 30€. Suomen sisällä matkustamiseen rahaa kului minun osaltani 13,5 euroa.

Muutamat ostokset kuitenkin teimme, vaikkemme juurikaan kaupoissa käyneet. Minun osaltani näihin kuului yksi kirja, farkut, harrastukseen liittyviä tavaroita, muutama paita sekä jonkin verran meikkejä ja kosmetiikkaa. Näihin kulutin rahaa yhteensä 149€.

Minulta rahaa kului siis 786,5 euroa. Ei mitenkään paha hinta ottaen huomioon, että tähän sisältyi myös kaks West Endin musikaalia. Rentoutuminen oli taattua ja arkeen oli mukava palata monta uutta kokemusta iloisempana.

2 kommenttia:

  1. Rentoutuminen onkin tärkeä osa elämää. Alan nyt vasta itse oivaltaa tätä pikkuhiljaa.

    VastaaPoista
  2. Se on! Vielä kun oppisi kunnolla rentoutumaan työviikkojenkin aikana ettei tarvitsisi odottaa vapaita :)

    VastaaPoista